Be Pure, Get Sen & Keep Your Balance!


Shop nu onze Product(en) van de Maand!


Organic Minerals Body Lotion – 150ml

De 100% natuurzuivere en biologische Organic Minerals Bodylotion op basis van Calendula, sheabutter en biologische koudgeperste oliën biedt naast een heerlijke verzorging ook een effectieve bescherming van je lichaam. De Bodylotion van Botanical Beauty is geschikt voor alle huidtypen.

Deze heerlijke Bodylotion voor het hele lichaam verzorgt de normale huid op geheel natuurlijke wijze, terwijl het ook de droge, ruwe en schrale huid optimaal voorziet van de juiste verzorging. De veelzijdige en intensieve werking van deze bodylotion draagt bij aan herstel van de natuurlijke balans van de huid die wel wat extra aandacht kan gebruiken.

Bij dagelijks gebruik zorgen de natuurlijke en biologische ingrediënten voor een langdurig zachte, soepele en elastische huid. Kortom: huidverwennerij!

Shop nu!

De Lavendel Skin Spray – 150ml van €19,95 voor €17,95
De Lavendel Skin Spray staat bekend om zijn zuiverende werking. Het reinigt en kalmeert de huid en bevordert het huidherstel. Het kan gebruikt worden als gezichtswater, als waterbasis voor cosmetica en als spoelwater bij vet haar of haarroos. De Lavendel Skin Spray werkt ontspannend, rustgevend en pijnstillend.

Het helpt bij ontstekingen, werkt antibacterieel, is heilzaam bij wondjes en heeft een verzachtende werking na bijvoorbeeld epileren, harsen en scheren. Gebruik bij huidproblemen, hoofdpijn, stress en mentale vermoeidheid.

Lavendel Skin Spray is een lavendel hydrolaat: het gedestilleerde water dat overblijft bij het winnen van etherische lavendel olie. Lavendel hydrolaat bevat nog resten vluchtige bestanddelen van de plant waardoor de Lavendel Skin Spray wordt opgenomen in de huid. Lavendel hydrolaat staat bekend om zijn zuiverende werking. Het reinigt en kalmeert de huid en bevordert het huidherstel.

Let wel even op het volgende, de geur is wellicht even wennen. Bij het maken van de lavendel spray gebruiken we de kruidigere medicinale lavendel. Die ruikt iets anders dan dat je gewend bent (hooiige lavendelgeur), maar is wat betreft werking zéér de moeite waard.

Shop nu!

**Beide acties loopt tot en met eind mei 2023


Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in via onze online agenda.
Contact opnemen Afspraak maken