Ik neem geen nieuwe pedicure klanten meer aan. Vanaf het najaar 2022 ga ik stoppen met het geven van (Medische) Pedicure behandelingen. Deze behandelingen zijn vanaf nu ook niet meer online in te plannen.

Van 18 juli tot en met 14 augustus zal de salon gesloten zijn in verband met de Zomervakantie. Daarna bent u weer van harte welkom!


Wilt u een afspraak maken? Dat kan! U bent van harte welkom.

Bij PuuurSen kunt u op verschillende manieren een afspraak maken.


U word middels diverse stappen, geleid naar onze online agenda. Hier kunt u op uw gemak direct een afspraak inplannen op een dag/tijdstip dat u schikt.

Selecteer een behandeling(en) en de gewenste datum en je krijgt voor die dag de beschikbare tijden te zien.

Komt u voor het eerst? Dan horen wij dat graag. U kunt dan het beste een intakegesprek en een behandeling naar keuze inplannen. Wij kunnen u dan gericht persoonlijk advies geven en een behandelplan opstellen, eventueel voor langere tijd, inclusief een verzorgplan voor thuis.

Wij vinden het belangrijk dat u als gast bij ons centraal staat en dat wij met u samenwerken om het beste resultaat te bereiken. Het gewenste resultaat kunnen wij samen bereiken door de behandeling in de salon te combineren met het gebruik van producten voor u, voor thuis.

Weet u even niet welke behandeling u het beste kan reserveren? Wilt u advies over producten? Of heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag. Neem dan contact met ons op om te overleggen. Zo kunnen wij u gepast advies geven. Contact opnemen kan via:

  • Telefonisch;
  • Via E-mail;
  • Via WhatsApp.

Maak een afspraak

Annuleren?

Er is tijd voor u gereserveerd. Voor een behandeling op maat. Uiteraard kan het iedereen een keer gebeuren en zullen wij het per situatie bekijken en beoordelen waarom de afspraak geen doorgang kon vinden. Wanneer u ruim op tijd, 48 uur van tevoren, uw afspraak annuleert zijn er geen kosten aan verbonden.

Zodra u

  • Zich niet tijdig afmeld;
  • Uw afspraak vergeet en u zich niet afmeld;
  • Vaker uw afspraak vergeet, dit niet of te laat meld.

Voelen wij ons genoodzaakt uw gereserveerde behandeltijd in rekening te brengen

  • Binnen 0-24 uur 25% (gebeurd dit vaker dan word er 50% in rekening gebracht);
  • Afspraak vergeten zonder (geldige) afmelding 100%.

Bij het in rekening brengen van annuleringskosten, bij het niet tijdig betalen binnen 14 dagen, zijn eventuele incassokosten voor uzelf


Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in via onze online agenda.
Contact opnemen Afspraak maken