Welke affirmatie past bij jouw intentie?
‘Be Pure, Get Sen & Keep Your Balance!’ of ‘Relax Your Body, Calm Your Mind & Enjoy Life..’

 1. Informatie betreffende een behandeling wordt niet verstrekt met de bedoeling medisch advies te vervangen, een diagnose te stellen of ziektes te behandelen, op welke wijze dan ook. Een behandeling kan positieve ondersteuning bieden en is geen vervanging voor een behandeling door een (huis) arts of specialist. Heb je medische vragen en/of klachten? Raadpleeg dan ten alle tijden je (huis) arts.
 2. Bij PuuurSen kan iedereen terecht voor een vakkundige en respectvolle behandeling. Aan ethiek en hygiëne hechten wij veel waarde en dat verwachten wij ook van jou. Handdoeken zijn aanwezig en het is aan te raden om makkelijke en warme kleding te dragen.
 3. Voor aanvang van de eerste behandeling wordt er een huidanalyse/intake-/anamnese-gesprek afgenomen met betrekking tot je gezondheid, eventuele klachten, medicijngebruik en medisch verleden.
 4. Bedenk vooraf of er informatie is welke wij dienen te weten om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te kunnen geven.
 5. Je bent zelf verantwoordelijk voor de nadelige gevolgen als je informatie over medicijn gebruik of een aandoening achter houdt. In een aantal gevallen bij een bepaald medicijn of aandoening is er een aanpassing van de behandeling noodzakelijk.
 6. PuuurSen is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, zwangerschap, blessures en medicijngebruik.
 7. Bij twijfel over een aandoening of blessure wordt de behandeling gestaakt en verwijzen wij je door naar een huidtherapeut, podotherapeut, fysiotherapeut of arts. Als je onder behandeling bent is het raadzaam om eerst te overleggen met de behandelaar of een behandeling bij PuuurSen tijdens de behandelperiode toegepast mag worden.
 8. PuuurSen zal persoonlijke en medische gegevens niet aan derden verstrekken zonder jouw toestemming.
 9. PuuurSen behoudt het recht cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.
 10. Mobiele telefoons dienen uit te zijn tijdens de behandeling. Zorg er in ieder geval voor dat het geluid en de trilstand uit staan. Tevens is PuuurSen niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van persoonlijke bezittingen.
 11. Gemaakte afspraken kunnen tot 48 uur vooraf kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden. Daarna of wanneer je zonder geldige reden/bericht niet op de gemaakte afspraak verschijnt of de afspraak (meerdere keren) vergeet, wordt de behandeling volgens een stappenplan in rekening gebracht. Ga voor het stappenplan naar de pagina ‘Afspraak Maken’.
 12. Kom op tijd! Te laat komen gaat ten koste van de behandeltijd.
 13. Facturen kunnen uitsluitend contant of per PIN in de praktijk worden voldaan. Bankoverschrijving voor bedrijven mogelijk.
 14. Roken is niet toegestaan in de behandelruimte of daarbuiten.
 15. Even voor wie het nog niet begrepen heeft na het lezen van alle informatie op onze website en om vervelende situaties te voorkomen. PuuurSen geeft GEEN erotische massages! Als dit tijdens het maken van een afspraak of tijdens een massage behandeling gevraagd wordt zullen wij geen afspraak met je maken of per direct de behandeling staken. De kosten voor een gemaakte afspraak zullen wel in rekening worden gebracht!