Nu ook Schoonheidsbehandelingen bij ons in de salon! Meer informatie


Offerte op aanvraag.

Korte, ontspannende en activerende massage | in combinatie met grepen uit de ontspannings-massage | Laagdrempelig | Kleding blijft aan | Zonder gebruik van massageolie | Stoelmassage voor bedrijven.


Bent u als bedrijf zijnde geïnteresseerd in het aanbieden van stoelmassages aan uw werknemers? Wij maken graag voor u een offerte op maat. Het tarief is afhankelijk van de prijs en de frequentie. Hoe meer massages er verleend worden hoe lager de prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@puuursen.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Massagevorm

Jij als klant bepaalt wat je prettig vind. Zit je liever tijdens het ontvangen van een massage? En houd je liever je kleding aan? Dan is een stoelmassage wat voor jou!

Deze vorm van masseren wordt sinds een aantal jaren op de werkplek toegepast, om verschillende klachten van werknemers te voorkomen en/of te bestrijden.  Het is een korte, ontspannende en activerende massage waarbij technieken worden gebruikt uit de Klassieke-, Thaise-, Ayurvedische- en Shiatsu. Er word onder andere druk uitgeoefend op acupressuurpunten die de processen in je lichaam positief beïnvloeden. De bloedsomloop word gestimuleerd en de aanvoer van voedingsstoffen & zuurstof naar de hersenen neemt toe.

Het is een massagevorm waarbij de kleding kan worden aangehouden en er geen gebruik wordt gemaakt van massage olie. Dat scheelt tijd en geeft productiviteit! Je kan daarna weer gemakkelijk aan het werk kan.

Doel

Een stoelmassage duurt ongeveer 15 – 20 minuten en heeft als doel om klachten te verlichten en te voorkomen. Het zorgt ervoor dat de spieren van je hoofd, nek, rug, schouders, armen & handen zich weer kunnen ontspannen. Deze spieren hebben het meest te lijden onder (werk)stress of een verkeerde houding. Uit onderzoek is gebleken dat de stoelmassage een effectieve manier is om o.a. ziekteverzuim door werkstress te voorkomen. Je voelt je na een aantal behandelingen fitter en energieker. Met als gevolg dat het ziekteverzuim door stressklachten aanzienlijk daalt.

Materialen

De massagestoel is ergonomisch ontworpen en ondersteund alle ledematen. Je hele lichaam ‘hangt’ in de stoel. Het heeft een opening waar je hoofd in kan rusten. Hierdoor kan je goed blijven ademen en nog wat zien, waardoor je je meer op je gemak voelt. Je lichaam kan zich even helemaal ontspannen. Om de hoofdsteun zit een zachte wegwerp hoes. In overleg kan er gebruik gemaakt worden van een badstof hoes, die niet alleen gewassen kan worden, maar ook prettig aanvoelt. De stoel is inklapbaar en kan dus gemakkelijk worden meegenomen naar een massage op locatie.

Voordelen voor Werkgever en werknemer

Vaak wordt deze vorm van masseren ingezet bij bedrijven. Een stoelmassage is kostenbesparend en effectief. Uit onderzoek is gebleken dat één dag ziek zijn €250,00 kost (bron ArboNet). De kosten voor een stoelmassage zijn voor een bedrijf fiscaal aftrekbaar (loonbelasting) wanneer blijkt dat het onderdeel is van het Arboplan. De in rekening gebrachte BTW kan in mindering worden gebracht op de omzetbelasting. Daar zijn echter wel voorwaarden aan verbonden. Zie hiervoor de volgende website https://www.belastingdienst/zakelijk/btw/tarieven_en_vrijstellingen

Stoelmassage wordt gezien als secundaire arbeidsvoorwaarde om mens en bedrijf gezond te houden

Stoelmassage is voor bedrijven fiscaal aftrekbaar, mits zij dit onderdeel maken van hun arboplan en de massages plaatsvinden tijdens werktijd;

  • Zorgt voor meer vitaliteit (energieker);
  • Verlaagt de werkstress (beter ontspannen);
  • Reductie van het ziekteverzuim;
  • Positieve sfeer op het werk;
  • Het is laagdrempelig;
  • Duurt gemiddeld 15-20 minuten;
  • De kleding kan worden aangehouden.

Wil je een stoelmassage inzetten als oppepper voor jouw medewerkers? Zet jij hun gezondheid ook voorop? Dan is een stoelmassage wellicht iets voor uw bedrijf.


Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in via onze online agenda.
Contact opnemen Afspraak maken