Be Pure, Get Sen & Keep Your Balance!


Massagebehandeling Facial of Lichaam | 30 – 60 minuten | € 39,50 – € 69,50

Bindweefselmassage is een intensieve massage, waarbij bindweefsel word losgemaakt en zo de doorbloeding bevordert. Deze is ook in te plannen als bindweefselmassage voor het gezicht, bij een gezichtsbehandeling.

Er word geen tot minimaal gebruik gemaakt tijdens de massage van massage olie.


Veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door de conditie van ons bindweefsel. Het menselijk lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit bindweefsel, dat in het gehele lichaam voorkomt.

Het bindweefsel zorgt voor:

  • het onderling verbinden van lichaamsdelen;
  • het ‘dichten’ van wonden (littekenweefsel);
  • steun en vorm;
  • stofwisseling (draagt bij aan).

Omdat het bindweefsel zorgt voor stevigheid tussen de cellen, de weefsels en organen wordt het ook wel steunweefsel genoemd.

Bindweefselmassage is een intensieve massage die de doorbloeding van de huid activeert. Doordat de stofwisseling van de huid versnelt zal bovendien de productie van collageen en elastine worden gestimuleerd. Met als resultaat een betere huidconditie (steviger) en een betere opname van voedingsstoffen & afvoer van afvalstoffen.

De bindweefselmassage is een uitkomst bij het behandelen van klachten en geeft verlichting. Door middel van diverse bindweefsel massagetechnieken kunnen de klachten nader worden bekeken en behandelt.

Tijdens de massage kan er gebruik worden gemaakt van de “cupping” techniek, als extra ondersteuning.

Wil je een massage effectief en is toepasbaar op vrijwel alle huidtypen, gericht op het herstelvermogen van de huid ervaren? Dan is een Bindweefsel massage wellicht iets voor jou.


Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in via onze online agenda.
Contact opnemen Afspraak maken