Be Pure, Get Sen & Keep Your Balance!


Intakegesprek en Huidanalyse | 15 minuten | € 0,00

U kunt een intakegesprek, indien gewenst, apart laten inplannen.


Als u voor het eerst een afspraak bij ons wilt inplannen, dan adviseren wij een behandeling van 60 minuten, ter kennis making. Noteer bij eventuele bijzonderheden dat u voor het eerst komt. Vooraf dient de schoonheidsspecialiste op de hoogte te zijn van uw medisch geschiedenis om te beoordelen of er medische indicaties zijn waardoor er niet behandelt mag worden.

Wij nemen graag de tijd om niet alleen u, maar ook om uw huid te leren kennen en te analyseren. Houd er rekening mee dat het dan ook, bij de eerste keer kennismaking, wat langer kan duren.

Korte uitleg

Bij een eerste kennismaking word een uitgebreide huidanalyse en een kennismakingsgesprek afgenomen, jouw wensen genoteerd & jouw huidtype en huidconditie geanalyseerd.

Dit vullen wij in op een formulier en zetten wij in ons systeem, welke wij bij iedere behandeling er weer even bij kunnen pakken. Zo kunnen wij jouw huid ‘volgen’ gedurende het jaar om te zien hoe jouw huid reageert op bijvoorbeeld weersomstandigheden, stress, voeding.

Zo kunnen wij u persoonlijk gericht advies geven over hoe wij de behandeling ten tijde van de afspraak het beste kunnen inzetten en wat voor u het beste is qua thuisverzorging. Als doel werken wij samen naar optimale verzorging voor u huid, in de salon en thuis, en het beste resultaat.

Vooraf aan iedere behandeling word kort jouw huidtype en huidconditie weer bekeken, zodat de behandeling kan worden aangepast aan de behoefte van jouw huid.


Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in via onze online agenda.
Contact opnemen Afspraak maken