LET OP! Vanaf September is de salon alleen open op woensdag & vrijdag van 9:00 – 18:00.

Welke affirmatie past bij jouw intentie?
‘Be Pure, Get Sen & Keep Your Balance!’ of ‘Relax Your Body, Calm Your Mind & Enjoy Life..’


Massagebehandeling | 60 minuten | € 69,50

Huidverbeteringsmassage is een intensieve massage, waarbij door middel van diverse massagegrepen de doorbloeding word gestimuleerd, wat het  herstellend vermogen van het lichaam bevordert.

Er word geen tot minimaal gebruik gemaakt tijdens de massage van massage olie.


De Huidverbeteringsmassage is een massage gericht op het verbeteren van de huid. Het gezicht, hals/nek, decolleté en (evt.) de rug worden hierbij gemasseerd. Het heeft als doel het herstellend vermogen van de huid te stimuleren. Bindweefsel grepen en pincement grepen worden afwisselend van elkaar toegepast en zijn erop gericht de doorbloeding te stimuleren. Om zo de aanmaak van collageen en elastine te bevorderen.

Wat kan de Huidverbeteringsmassage voor jouw betekenen?

De diverse grepen stimuleren de doorbloeding om de aanmaak van collageen en elastine te bevorderen. Met als resultaat een gladde, strakke en veerkrachtige huid. Hierdoor zal ook de spanning van de gelaatsspieren afnemen (effectief bij rimpels).

Wil je een massage die effectief en toepasbaar is op vrijwel alle huidtypen, gericht op het herstelvermogen van de huid ervaren? Dan is een Huidverbeteringsmassage wellicht iets voor jou.


Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in via onze online agenda.
Contact opnemen Afspraak maken