LET OP! Vanaf September is de salon alleen open op woensdag & vrijdag van 9:00 – 18:00.

Welke affirmatie past bij jouw intentie?
‘Be Pure, Get Sen & Keep Your Balance!’ of ‘Relax Your Body, Calm Your Mind & Enjoy Life..’

Massagebehandeling | 30 – 45 minuten | € 39,50 – € 54,50

Een Indian Head Massage Kosmetiek is een massage vanuit een holistische visie, waarbij wordt aangenomen dat geest en het lichaam nauw met elkaar verbonden zijn. De grepen zijn vooral gericht op het hoofd, gezicht, ne en schouder door middel van acupressuurpunten.

Er word gebruik gemaakt van massage olie tijdens de massage.


De Indiase hoofdmassage Kosmetiek, ook wel champissage genoemd, is een behandeling die zich richt op het masseren van acupressuurpunten langs het hoofd, gezicht, nek en schouders. Cirkelvormige massagebewegingen worden gebruikt om de conditie van het haar en de (hoofd)huid te verbeteren.

Het is afkomstig van een Indiase alternatieve geneeswijze genaamd Ayurveda, (vertaald als de ‘wetenschap van het leven’), waarbij wordt aangenomen dat de geest en het lichaam nauw met elkaar verbonden zijn en elkaar dus kunnen beïnvloeden. Het geeft ontspanning en een algeheel holistisch welzijn. De Indiase hoofdmassage vermindert hoofdpijn en verbetert het fysieke welzijn. En ondersteunt het mentale en emotionele welzijn.

Wat kan de Indian Head Massage Kosmetiek voor jouw betekenen?

De Indiase hoofdmassage vermindert hoofdpijn en verbetert het fysieke welzijn. Het ondersteunt het mentaal en emotioneel welzijn.

Wil je een massage ervaren die zowel het mentale als emotioneel welzijn ondersteunt, vanuit een holistische visie? Welke het fysieke welzijn verbetert? Dan is een Indian Head massage wellicht iets voor jou.


Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in via onze online agenda.
Contact opnemen Afspraak maken