Welke affirmatie past bij jouw intentie?
‘Be Pure, Get Sen & Keep Your Balance!’ of ‘Relax Your Body, Calm Your Mind & Enjoy Life..’


Massagebehandeling | 30 – 90 minuten | € 39,50 – € 99,50

De Lomi Lomi Massage wordt uitgevoerd met de onderarmen. Dit geeft een algehele diepe ontspanning. 


De Lomi Lomi massagetechniek komt uit Hawaï en betekend “massage, massage”. In de Huna, een Hawaïaanse filosofie, gaat het voornamelijk om Harmonie en Liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand en geeft blokkades in je natuurlijke energiestroom.

Lomi Lomi massage is een rustige ritmische massage. De nadruk van de behandeling ligt op ontspanning, genezing en het wegnemen van negatieve emoties. Het is een volledige lichaamsmassage met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam. Hierbij word voornamelijk met de onderarmen gemasseerd. De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan.

Met een Lomi Lomi massage probeer je de spanning in het lichaam “weg te spoelen” en de energieblokkades op te heffen.

Het heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert deze massage ook de stofwisseling, de toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen. Het lichaam komt weer in zijn eigen harmonische natuurlijke ritme & wordt rustig. Na de Lomi Lomi massage voel je je als herboren.

Wil je een massage effectief bij het opheffen van blokkades en spanning ervaren? Dan is een Lomi Lomi massage wellicht iets voor jou.


Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in via onze online agenda.
Contact opnemen Afspraak maken