Nu ook Schoonheidsbehandelingen bij ons in de salon! Meer informatie


Massagebehandeling | 30 – 90 minuten | € 32,50 – € 92,50

De ontspanningsmassage is een massage waarbij lange en rustige bewegingen zorgen voor algehele ontspanning. Er word gemasseerd met de Stone Crop Body Oil van Éminence Organics. Deze kalmeert vermoeide spieren en voedt de huid. Het is een lichtgewicht bodyolie, die snel absorbeert.


Deze massage is één van de meest gevraagde massages. Er worden altijd grepen uit diverse massagevormen gecombineerd. Het is “Puuur” een moment van rust en ontspanning. Even tijd voor jezelf. Even “Sen”.

De massagebehandeling bestaat uit diverse rustige handgrepen. Hierbij worden vooral effleurages (strijkingen) toegepast. Harde en gespannen spieren zullen zich gaan ontspannen. Er ontstaat een betere doorbloeding in de spieren en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Je ademhaling kan rustiger en dieper worden.

De ontspanningsmassage is effectief bij hoofdpijn, stress, spanning, vermoeidheid of gevoelige spieren. Het geeft een kalmerende en rustgevende werking voor lichaam en geest.

Wil je een massage effectief bij hoofdpijn, stress en vermoeidheid ervaren? Dan is een ontspanningsmassage wellicht iets voor jou.


Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in via onze online agenda.
Contact opnemen Afspraak maken