Welke affirmatie past bij jouw intentie?
‘Be Pure, Get Sen & Keep Your Balance!’ of ‘Relax Your Body, Calm Your Mind & Enjoy Life..’


Massagebehandeling | 20 – 30 minuten | € 29,50 – € 39,50

Korte, ontspannende en activerende massage. In combinatie met grepen uit de ontspanningsmassage. Deze massage is laagdrempelig, kleding blijft aan en het is zonder gebruik van massageolie.


Massagevorm

Jij als klant bepaalt wat je prettig vind. Zit je liever tijdens het ontvangen van een massage? En houd je liever je kleding aan? Dan is een stoelmassage wat voor jou!

De stoelmassage is een verkorte massage waarbij technieken worden gebruikt uit de Klassieke-, Thaise-, Ayurvedische- en Shiatsu massage. Er word onder andere druk uitgeoefend op acupressuurpunten die de processen in je lichaam positief beïnvloeden. De bloedsomloop word gestimuleerd en de aanvoer van voedingsstoffen & zuurstof naar de hersenen neemt toe. Na de massage voel je je ontspannen en energieker. Het is een korte, ontspannende en activerende massage en duurt ongeveer 15 minuten. Uit onderzoek is gebleken dat je je al na een aantal behandelingen fitter en energieker voelt. Het is een massagevorm waarbij de kleding kan worden aangehouden en er geen gebruik wordt gemaakt van massage olie. Dat maakt het voor veel mensen laagdrempelig.

Doel

Een stoelmassage heeft als doel om klachten te verlichten en te voorkomen. Het zorgt ervoor dat de spieren van je hoofd, nek, rug, schouders, armen & handen zich weer kunnen ontspannen. Deze spieren hebben het meest te lijden onder stress of een verkeerde houding.

Materiaal

De massagestoel is ergonomisch ontworpen en ondersteund alle ledematen. Je hele lichaam ‘hangt’ in de stoel. Het heeft een opening waar je hoofd in kan rusten. Hierdoor kan je goed blijven ademen en nog wat zien, waardoor je je meer op je gemak voelt. Je lichaam kan zich even helemaal ontspannen. Om de hoofdsteun zit een zachte wegwerp hoes. In overleg kan er gebruik gemaakt worden van een badstof hoes, die niet alleen gewassen kan worden, maar ook prettig aanvoelt. De stoel is inklapbaar en kan dus gemakkelijk worden meegenomen naar een massage op locatie.

Voordelen

Vaak wordt deze vorm van massage ingezet bij bedrijven. De stoel is inklapbaar en kan dus gemakkelijk worden meegenomen naar een massage op locatie.

Het werkt preventief;

  • Zorgt voor meer vitaliteit (energieker);
  • Verlaagt de stress (beter ontspannen);
  • Het is het laagdrempelig;
  • Duurt gemiddeld 15-20 minuten;
  • De kleding kan worden aangehouden.

Wil je een stoelmassage inzetten als oppepper voor jezelf? Dan is een stoelmassage wellicht iets voor jouw.


Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in via onze online agenda.
Contact opnemen Afspraak maken