Be Pure, Get Sen & Keep Your Balance!

Wat is de levertijd van  mijn bestelling?

Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur bij ons binnenkomen, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.

Het leveren van uw bestelling verloopt via de postbode of een pakketbezorger van PostNL. Bezorging vindt plaats op maandag tot en met zaterdag tussen 9:00 en uiterlijk 21.30 uur. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Als wij, om wat voor reden dan ook, deze levertijd niet halen dan brengen wij u daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Uw pakket kunt u volgen via een Track & Trace code, welke u ontvangt via de mail.

Wat zijn de verzendkosten?

De vermelde verkoopprijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  1. Voor Nederland: Verzendkosten pakket bedragen €7,25 voor bestellingen van 0 – 10 KG.
  2. Voor Nederland: Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 100,-
  3. Voor Nederland: Verzendkosten brievenbuspakket bedragen €2,95. Deze variant kan enkel aangevinkt worden bij het bestellen van het proefpakket.

Kan ik een kortingscode of cadeaubon inleveren – invoeren wanneer ik een bestelling plaats?

Het inwisselen van een kortingscode of cadeaubon is een keuze mogelijkheid. Nadat u producten in uw winkelmand heeft geplaatst krijgt u een vak te zien waar u de code kunt opgeven. Een kortingscode of cadeaubon code is altijd persoonsgebonden en kunt u éénmalig kan gebruiken.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Om uw betalingen veilig te laten verlopen hebben wij gekozen voor het bedrijf Mollie. Zij zijn gespecialiseerd in het verwerken van betalingen. Mollie is één van de marktleiders in Europa voor wat betreft online betalingsverkeer. U betaalt veilig, snel en simpel in een vertrouwde internet betaalomgeving en zonder extra betaalkosten.

  1. Bancontact: Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact.
  2. Kredietkaarten (Visa, Mastercard en Maestro): Uw kredietkaart gegevens worden beveiligd verstuurd via een SSL-beveiligde server. Zodra wij uw kredietkaart gegevens gecontroleerd hebben, is uw bestelling in orde. Uw kredietkaart organisatie vraagt u de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met kredietkaarten.
  3. PayPal: U betaalt veilig en snel via PayPal.
  4. iDEAL-betaling: U betaalt via iDEAL snel, makkelijk en betrouwbaar.