Be Pure, Get Sen & Keep Your Balance!

Wat is de Beautybank? En voor wie is het bedoelt?


Beautystudio PuuurSen

Wij doen mee! Jij ook? Beautystudio PuuurSen is Beauty Partner van de Beautybank. Het is altijd mooi om iets terug te kunnen doen voor anderen. Het leven is niet altijd makkelijk en dat hebben wij zelf ook ervaren. Met ons gaat het goed, maar wij weten hoe het voelt. Daarom doen wee mee als professional met de Beautybank.

De Beautybank

Heb je weinig inkomen en wil je meer uit je leven halen? Heb je het gevoel dat je wat meer op eigen benen wil staan, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je solliciteren, maar mis je zelfvertrouwen? Wacht dan niet langer en geef jezelf op!

Iedereen heeft het recht om te stralen!

De Beautybank wil mensen met persoonlijke tegenslagen weer laten stralen en je graag een boost geven. Want als je zelf de kracht of het geld niet hebt, verdien je juist extra aandacht. En dat begint met een bezoek aan één van de Beauty partner professionals!

Persoonlijke aandacht en een verzorgd uiterlijk kweken meer zelfvertrouwen. Daarom kun jij bij de Beautybank bijvoorbeeld gratis naar de kapper. Een kleine oppepper en je staat zelfverzekerder in je schoenen.

Wij hebben hart voor mensen die het hard (nodig) hebben. Durf jij nét dat stapje verder te gaan om een positieve verandering in je leven te krijgen? Wil jij stralend de toekomst in?

Wil jij in aanmerking komen voor een behandeling via de Beautybank, dat kan als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt een minimuminkomen;
  • Je bent bereid zelf de afspraak te maken;
  • Je komt je afspraak na;
  • Je formuleert een doel en zet binnen een week na de afspraak de eerste stap ernaartoe: Je schrijft bijvoorbeeld eindelijk die sollicitatiebrief voor die droombaan. Of je meld je aan voor die opleiding die je altijd wilde volgen. Of je begint eindelijk met sporten, of je gaat weer naar buiten en legt sociale contacten. Wat het dan ook is wat jij als een verbetering ervaart en jou vooruit brengt!

Geef je op via bovenstaande link (= vetgedrukte woorden Beautybank)!