LET OP! Vanaf September is de salon alleen open op woensdag & vrijdag van 9:00 – 18:00.

Welke affirmatie past bij jouw intentie?
‘Be Pure, Get Sen & Keep Your Balance!’ of ‘Relax Your Body, Calm Your Mind & Enjoy Life..’


U bent van harte welkom bij PuuurSen! Dè salon voor huidverbetering, verzorging bij huidveroudering en massage.


PuuurSen is een salon met een breed aanbod aan behandelingen voor huidverbetering, verzorging bij huidveroudering en massage. Met voor u de keus uit twee disciplines, kunnen wij u op diverse gebieden behandelen en adviseren, geheel naar uw wensen.

Wij vinden het belangrijk dat u als gast bij ons centraal staat en dat wij met u samenwerken om het beste resultaat te bereiken.

Onze missie is om u op een gastvrije, professionele, positieve & vertrouwde wijze, met passie voor het (ver)zorgen van de mens, binnen een persoonlijke en ontspannen sfeer uw gevoel van welbevinden & gezondheid te bevorderen.

Bij iedere gezichtsbehandeling bekijken wij uw huid weer even opnieuw. Het kan zijn, door bijvoorbeeld weersomstandigheden, uw huid de ene afspraak iets anders nodig heeft dan bij de afspraak ervoor. Wij kunnen van de producten altijd een mooie gerichte Mix & Match maken. Uw behandelplan is persoonlijk, gericht op de behoefte van de huid en op maat samengesteld. Uiteraard naar uw wensen!

Advies op Maat is tegenwoordig ook Online mogelijk. U krijgt van ons een vragenlijst via de e-mail. Deze kunt u invullen en terugmailen naar ons, eventueel inclusief foto`s. Vervolgens kan ik u op afstand advies geven of u kunt kiezen voor de mogelijkheid om samen online te gaan.


Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in via onze online agenda.
Contact opnemen Afspraak maken