Be Pure, Get Sen & Keep Your Balance!

Met aandacht voor persoonlijke wensen.

Myrthe: Fijne behandeling, ontspannend en met aandacht voor persoonlijke wensen. En leuk om wat producten mee naar huis te krijgen achteraf!

Karin heeft heel goed begrepen hoe ik het graag wilde en wat bij mij past.

Jannie: Ik kwam voor een proef make-up voor de trouwdag van mijn zoon. Karin heeft heel goed begrepen hoe ik het graag wilde en wat bij mij past. Echt top! Ik ben heel tevreden.

Karin heeft een fijne energie.

M.: De behandeling heb ik als zeer prettig ervaren. Karin heeft een fijne energie. Ik was in goede handen.

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen.

K.: Hartelijk welkome ontvangst. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Goede uitleg over de producten. Gedegen, netjes en warm geholpen.

Karin is erg vriendelijk en heeft kundige handen.

Jacqueline: Heerlijk ontspannen uur gehad. Karin is erg vriendelijk en heeft kundige handen. Ik kom zeker een keer terug.

Karin is een super schoonheidsspecialiste. Een aanrader!

Alice: Na een zonvakantie was mijn huid aan een oppepper toe. Wat een heerlijke behandeling. Karin is een super schoonheidsspecialiste. Ik heb genoten van de behandeling en de heerlijke massage. Mijn huid voelt weer heerlijk zacht en het was heerlijk ontspannend. Een aanrader!

Mijn klachten zijn aanzienlijk verminderd.

Soraya: Heerlijke massage gehad. Ik had wat klachten rondom mijn schouders, maar door extra focus op de gespannen punten zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd. Erg prettig dat het zo huiselijk is. Mijn afspraak voor volgende maand staat alweer gepland!

Weer heerlijk bijkomen onder de kundige handen van Karin.

Claudia S.: Weer heerlijk bijkomen onder de kundige handen van Karin. Inmiddels een vast gegeven in de zorgen-voor-jezelf routine! tot snel.

Goede behandeling en nauwkeurig!!

Claudia K.: Goede behandeling en nauwkeurig!! Gezellig en super fijn! Op naar de volgende behandeling!

Merkte dat ik mij goed kon ontspannen.

Riet: Heel fijne behandeling. Merkte dat ik me goed kon ontspannen.

Karin werkt heel nauwkeurig!

Gerry: Zeer tevreden en Karin werkt heel nauwkeurig ! Op naar de volgende afspraak.

Informatief over welke natuur (bio) producten werden gebruikt.

Anke: Heel fijn ontvangen, goede analyse gemaakt voordat de behandeling begon. De behandeling zelf was super relaxing en informatief over welke natuur (bio) producten op dat moment werden gebruikt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ruimte voor stilte, ruimte voor vragen.

Esther: Ik vond het een heel fijne en ontspannen behandeling. Ruimte voor stilte, ruimte voor vragen, lekkere geuren en mooie muziek. Ondertussen is mijn huid goed gereinigd en verzorgd: heerlijk!

In één woord geweldig.

Alice: Ik heb genoten van de behandeling. Heerlijke massage, de gehele behandeling was heerlijk ontspannend, huid ziet er weer tiptop uit. In één woord geweldig. Dankjewel Karin. Tot de volgende keer!

Erg prettig ontvangst.

Marcel:  Mijn eerste nek en schouder massage gehad bij Karin van PuuurSen. Was een erg prettig ontvangst en een fijne en doeltreffende massage, waar ik direct baat bij had. Dank.

Meteen op mijn gemak.

Milena: Karin heeft een hele prettige en rustgevende uitstraling waardoor ik mij meteen op mijn gemak voelde. Ze heeft mijn gezicht zorgvuldig bekeken en behandeld. Ook de producten die zij gebruikte voelden erg prettig. Zeker een aanrader!

Aanrader!

Sjoerd: Heel prettig en relaxed, leuke gesprekken tussendoor. Aanrader!

Karin is zeer professioneel.

Mirjam: Karin is zeer professioneel en kundig. Luisterend oor, goede verzorging en advies.

Ik kom graag nog eens terug.

Stefanie: Erg vriendelijk, professioneel en prettig! Ik kom graag nog eens terug.

Heel erg bedankt!

Ellex: Ik vond het heel erg lekker en ontspannend. Heel erg bedankt. Ik voel me heerlijk en ook weer mooi.

Zeer professioneel.

Yolente: Karin weet heel goed waar ze mee bezig is. Zeer professioneel. Neemt alle tijd en legt goed uit waarom ze iets doet.

Zeker bij iedereen aan te raden.

Mathanja: Erg professioneel, kundig en ook nog eens een hele fijne ontmoeting met Karin. Ik kan (en zal) haar zeker bij iedereen aanraden.

Neemt de tijd voor vakkundig advies.

Saskia: Professioneel, vriendelijk, deskundig, geduldig, duidelijk advies, tips voor een verzorgende voortgang. Karin is rustig, aardig en neemt de tijd voor een vakkundig advies.

Met veel aandacht en professioneel.

Benjamin: Met veel aandacht en professioneel, mijn dank!

Ze luistert en weet wat ze doet.

Joy: Karin weet wat ze doet en is daar heel goed in. Ze luistert en stemt tijdens de behandeling voortdurend af, dat is erg fijn!

Fijne en relaxte sfeer.

Tekla: Hele fijne behandeling. Ik vond je zeer zorgvuldig, rustig. Prettige sfeer. Lekker warme stoel, mooie muziek. Er is een fijne en relaxte sfeer.

Vooral de rust die Karin uitstraalt.

Jannie: Ik heb het als zeer fijn ervaren, vooral de rust die Karin uitstraalt en de tijd die ze neemt voor je. Ook is ze zeer kundig. Ik heb alle vertrouwen in haar. Ik zal haar dan ook aanprijzen bij mijn familie en kennissen.

Snel bereikbaar en vriendelijk.

Marijke: Prima! Fijn dat er snel wordt gereageerd op de vraag om een afspraak. Het was fijn om te merken dat, toen ik de praktijk verliet, er duidelijk een fysieke verbetering merkbaar was in de wandeling heen en terug naar huis! Mooie rustige praktijk. Ook sociaal contact zeer correct en vriendelijk.

Vakvrouw!

Hildegard: Karin is bijzonder professioneel en erg vriendelijk. Vakvrouw!

Karin is kundig. Aanrader!

Esther: Karin is kundig, vriendelijk en ontzettend behulpzaam en meedenkend. Aanrader!

Hier word er naar je geluisterd.

Judith: Hier word er naar je geluisterd. Goede ontspanningsmassage!