Be Pure, Get Sen & Keep Your Balance!

Kan ik mijn product omruilen?

Heeft u zich bedacht en wilt u uw bestelde product ruilen? Geen probleem! Neem dan even contact met ons op via info@puuursen.nl. Enkel de kosten voor het terugzenden van uw bestelling zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven altijd de website van uw vervoerder.

Kan ik mijn bestelling retour sturen?

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het niet is wat u dacht of misschien is er een andere reden waarom u uw bestelling toch niet wilt aannemen.

Wat uw reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, te annuleren. Mits het product nog gesloten is en de verpakking geen beschadiging heeft opgelopen.

U heeft na het annuleren van uw bestelling nog eens 14 dagen om uw bestelling retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag retour gestort. Enkel de kosten voor het retourneren van uw bestelling zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven altijd de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen met ons via info@puuursen.nl

Wij zullen vervolgens het aan u verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij het retour zenden goed verpakt is.